Kasvohoidot

KasvoTrager      1 h 45 min

 

KasvoTrager on yhdistelmä kasvohoitoa ja kasvohierontaa ja mindfullnessia.

Stressi ilmenee osalla meistä nimenomaisesti kasvoissa ja purentalihaksien jännityksenä, josta voi aiheutua päänsärkyä, näköhäiriöitä, tinnitusta ja hampaiden narskuttelua ja kasvojen jännitystä ja silmien väsymistä. Joillakin voi tuntua kuin vanne kiristäisi päätä.

Kasvotrager keskittyy kasvojen lihasten, leuan, purentalihasten, päänahan, korvien, niskan, kallonpohjan, kaulan ja rintakehän alueen hoitamiseen ja rentouttamiseen. Hierontaosuus kestää n. puolitoista tuntia.

 

Hoidossa iho puhdistetaan, kuoritaan, kostetutetaan, rentoutetaan kuumilla pyyhkeillä. Hoitava naamio elvyttää ihoa vielä muun kehonhoidon ajan. Hoidoissa käytetään Lavera-luonnonkosmetiikkaa. (ks. lisää Lavera.fi)

Pääpaino ei kuitenkaan ole ihon ulkoisessa hoidossa vaan siinä, mitä tapahtuu koko keholle ja mielelle hieronnassa ja jännitysten ja kireyksein poistumisessa kasvoilta. Hoito poistaa lempeästi ja tehokkaasti "naamarin" kasvoilta, uudistaen ja rentouttaen koko kehon ja vahvistaen omaa identiteettiä, voimaa ja itsensä löytämistä. Tämä näkyy kasvoilta heti hoidon jälkeen sileämpänä ja kirkkaampana ihona, mielen virkeytenä ja katoamisena kasvoilta.