Eläinten hoidot

HEVOSTRAGER

Hevostrager vapauttaa lihasjännityksiä, rentouttaa ja rauhoittaa. Hoito esim. tasapainottaa hevosen painon jakautumaan tasaisemmin kaikille jaloille, poistaen näin epätasapainosta johtuneita kireyksiä. Tuloksena rennompi askellus ja askellajien selkeytyminen ja kehon vapaampi ja tehokkaampi käyttö. Hoito toimii usein erilaisiin toiminnallisiin vaivoihin ja oireisiin joihin ei löydy selkeää lääketieteellistä syytä.

Hoidossa yhdistellään trageria, intuitiota, luonnollisia hevosmiestaitoja, eläinkommunikointia, erilaisia hieronta- ja rentoutusotteita.

Esittelen Hevostrageria tallikäynteinä; Ota yhteyttä niin sovitaan esittely sinun tallillesi

Ota yhteyttä

 

KOIRATRAGER

Koiratrager vapauttaa lihasjännityksiä, rentouttaa ja rauhoittaa. Hoito toimii avaavasti selän ja lonkan ongelmiin, vapauttaa nivellukkoja, auttaa erilaisiin kiputiloihin. Hoito toimii usein erilaisiin toiminnallisiin vaivoihin ja oireisiin joihin ei löydy selkeää lääketieteellistä syytä.

Hoidossa yhdistellään trageria, intuitiota, eläinkommunikointia, erilaisia hieronta- ja rentoutusotteita. Eläimillä on taipumus näyttää missä kohtaa ongelman syy on, ja hoidossa pyritäänkin löytämään ongelman syy, sen sijaan että hoidettaisiin pelkkää oiretta.

Hoitovaikutuksia voi verrata hieronnan, osteopatian ja jäsenkorjauksen kaltaisiin vaikutuksiin.