ELÄIN-TRAGER®

KOIRA-TRAGER®

Koira-trager® vapauttaa lihasjännityksiä, rentouttaa ja rauhoittaa. Se helpottaa selän ja lonkan ongelmia, vapauttaa nivellukkoja, auttaa erilaisiin kiputiloihin. Hoitoa kannattaa kokeilla erilaisiin toiminnallisiin vaivoihin ja oireisiin, joihin ei löydy selkeää lääketieteellistä syytä.

Hoidossa yhdistellään trageria, intuitiota, eläinkommunikointia, erilaisia hieronta- ja rentoutusotteita. Eläimillä on taipumus näyttää missä kohtaa ongelman syy on, ja hoidossa pyritäänkin löytämään ongelman syy, sen sijaan että hoidettaisiin pelkkää oiretta.

HEVOS-TRAGER®

Hevos-trager® vapauttaa lihasjännityksiä, rentouttaa ja rauhoittaa. Hoito esim. tasapainottaa hevosen painon jakautumaan tasaisemmin kaikille jaloille, poistaen näin epätasapainosta johtuneita kireyksiä. Tuloksena rennompi askellus ja askellajien selkeytyminen ja kehon vapaampi ja tehokkaampi käyttö. Hoito toimii usein erilaisiin toiminnallisiin vaivoihin ja oireisiin joihin ei löydy selkeää lääketieteellistä syytä.

Hoidossa yhdistellään trageria, intuitiota, luonnollisia hevosmiestaitoja, eläinkommunikointia, erilaisia hieronta- ja rentoutusotteita.Esittelen Hevostrageria tallikäynteinä; Ota yhteyttä niin sovitaan esittely sinun tallillesi